právě se nacházíte • úvodní stranarepertoárBlázinec v prvním poschodí

Blázinec v prvním poschodí


čtvrtek - 10. květen 2009 - repertoár * přidat komentář

Režie tohoto divadelního kusu s tématikou radostí a strastí mladých manželských párů se poprvé chopila Pavlína Košťáková s nemalou pomocí Sabiny Abee Tumpachové..

Na jevišti budete mít možnost vidět Petra Píďana Stehlíka, Zuzku Bartošovou, Evu Evee Žemličkovou, Sabinu Abee Tumpachovou, Kubu Vaňase, Danka Kyšku i Pavlínu Košťákovou.

* nahoru

Zde můžete přidat Váš komentář

Momentálně zde není žádný komentář, vložte první ...

Jméno:
Příspěvek:
Kod: kjdqkc
 
Představení
Připravujeme tato představení

Žádné představení neplánujeme, zatím...

Repertoár

Škola pomluv


Režie Jan Losenický Napsal Richard B. Sheridan Divadlo Navenek začalo studovat tuto hru v roce 2004. Premiéra proběhla v Kadani koncem roku 2005.

Blázinec v prvním poschodí


Režie tohoto divadelního kusu s tématikou radostí a strastí mladých manželských párů se poprvé chopila Pavlína Košťáková s nemalou pomocí Sabiny Abee Tumpachové.

Duel


Režie tohoto divadelního kusu s tématikou radostí a strastí mladých manželských párů se poprvé chopila Pavlína Košťáková s nemalou pomocí Sabiny Abee Tumpachové.

Fraška o kádi


Fraška o kádi má neznámého tvůrce. Co víme je, že jde o starofrancouzskou farci z XIII. století a že ji přeložil Dr. Otakar Dubský.

Hasištejnské hradní hrátky


Připravil František Červený a Jan Losenický Výlet do historie hradu Hasištejn v roce 2005 Divadlo Navenek připravilo zajímavý víkend pro návštevníky zříceniny hradu Hasištejn. Proběhlo v roce 2005.

Kráska a Zvíře


Režie Jan Losenický Hra podle podle pohádky Františka Hrubína První hra divadla Navenek, která se poprvé hrála 15.10. roku 2004 v Kadani.

Mandragora


Připravil Josef Skotek Napsal Niccolo Machiavelli Divadlo Navenek začalo s přípravou hry koncem roku 2005. Premiéra proběhla v říjnu 2006.

O líných strašidlech


Pohádka „O líných strašidlech“ je vhodná pro děti do pátého ročníku základních škol.

O zlé princezně a třech mandarínech


Představení trvá hodinu a některé děti ke konci už reptaly, ale dospělí v pozornosti vytrvali. A bavili se, slyšet to bylo. Dětem se nejvíce líbil Broskvový Žok a jeho srandičky, rodiče ocenili kamiony s humanitární pomocí, efektní lampiony a vsuvku s potvrzením o legální zlodějině, kterou moderoval Šťastný Hoch.

Pašije


Již několik let naplňují kadaňskou Růžencovou kapli desítky diváků, kteří přišly zhlédnout originální provedení Pašijí, tj. hry vyprávějící o posledních dnech Ježíše Krista. A už nejenom v Kadani.

Případ Grendwal


Režie Milan Pučelík Napsal Pavel Dostál Divadlo Navenek začalo s přípravou hry začátkem roku 2007. Premiéra proběhla 15. února 2008.

První repríza Vernisáže


Vernisáž - první repríza 21.6. 2011

Sex noci svatojánské


V režii Milana Pučelíka se na osamělé farmě odehrává společný víkend tří párů. Excentrický vynálezce Andrew Hobbs (Jan Losenický) s manželkou Adrianou (Jana Kalová), jeho přítel doktor Maxwell Jordán (Jiří Nebeský) s milenkou Dulcy (Vendy Schonfeldová) a renomovaný stárnoucí filozof Dr. Leopold Sturgis (Milan Pučelík) se snoubenkou Ariel (Zuzka Bartošová).

Toulky minulostí Kadaně


Pořádalo město Kadaň ve spolupráci s divadlem Navenek Hradby ožily minulostí v roce 2005 Divadlo Navenek se za potpory městkého úřadu přeneslo do doby renesance a připravilo pro návštevníky mnohá překvapení.

Treperendy


Inscenace Treperend je poctou Carlu Goldonimu k 300. výročí jeho narození.
© 2004 - 2024 Divadlo Navenek Kadaň * Tvorba stránek www.nogod.cz *administrace - blig.cz
Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /www/navenek.cz/beta.navenek.cz/index-index.php on line 487